Cerrahisiz Yüz Gençleştirmede Dört Altın Kural (4R Prensibi)



Cerrahisiz Yüz Gençleştirmede Dört Altın Kural (4R Prensibi)

Hem diş hekimliği hem de tıp fakültesi (çift ana dal) mezunu bir hekim olarak yüz estetiği konusunda geniş çalışmalar yapan Dr. Christos Krasadakis, bu alandaki bilgi ve deneyimini, 12-15 Nisan 2018 tarihlerindeki IDEX Fuarı kapsamında gerçekleştirilecek 3. Dental Tribune Türkiye Sempozyumu’na katılan meslektaşlarla paylaşıyor.

Yüz estetiği alanında diş hekimlerinin yanısıra diğer tıp doktorlarına da eğitimler veren Dr. Krasadakis, Facial Esthetic and Rejuvenation Academy of Greece’in (FERA) de başkanlığını yürütmektedir.

Dental Tribune Sempozyumu’nun üçüncü gününde, 14 Nisan 2018 Cumartesi saat 14:00’de sahneye çıkacak olan Dr. Christos Krasadakis, “Cerrahisiz Yüz Gençleştirmede Dört Altın Kural (4R)” konulu bir sunum yapacak.

4R PRENSİBİ / 4 ALTIN KURAL

Dr. Krasadakis’in sunumu esnasında detaylıca bahsedeceği “4R Prensibi”, cerrahisiz yüz gençleştirme konusunda çok önem verilen dört kuralı ifade ediyor. İngilizceleri ‘R’ harfiyle başladığı için “4R Prensibi” veya 4 Altın Kural olarak adlandırılıyor.

Bu başlıklar şunlar: Relax (Rahatlat), Restore (Onar), Redrape (Tekrar As), Resurface (Yüzeyi Yenile).

ÜCRETSİZ ONLINE KAYDINIZI MUTLAKA YAPIN

İDEX Fuarı kapsamında düzenlenen Dental Tribune Sempozyumu’na katılım ücretsiz olsa da, online kayıt mecburi. Kısıtlı salon kapasitesi sebebiyle mutlaka önceden online kayıt olmak gerekiyor.

Kayıt işlemlerinizi http://dtsempozyum.com/onlinekayit.html linkinden kolayca tamamlayabilirsiniz.

YER, TARİH, SAAT

14 Nisan 2018, Cumartesi
Saat: 14:00 - 14:45
IDEX Fuarı Sempozyum Alanı
CNR Fuar Merkezi, Yeşilköy